De Kock staat garant voor kwaliteit en service [zakelijk]
Logo hetkontakt.nl/leerdam
zakelijk

De Kock staat garant voor kwaliteit en service

  •   keer gelezen

WAARDENBURG • Als dealer van reinigingsmachines en –middelen is De Kock een schoolvoorbeeld van hoe een bedrijf er uit zou moeten zien. In de showroom, de werkplaats en het magazijn kun je letterlijk van de vloer eten.


Het assortiment waarvoor de klant bij directeur-eigenaar Barry Pellegrom terecht kan is indrukwekkend: hogedrukreinigers, industriestofzuigers, veeg/zuigmachines, schrob/zuigmachines, stofzuigers en compressors. Ze werken snel en efficiënt en hebben bovendien een lange levensduur. 

Die grote variëteit heeft alles te maken met de aard van de bedrijven die tot zijn grote kring van vaste klanten horen.

“Het coronatijdperk heeft bij ons tot een grote omslag geleid”, merkt Pellegrom op. “De verkoop van nieuwe machines is drastisch teruggelopen, en met name bij ouder materiaal wordt in toenemende mate gekozen voor reparatie. De werkplaats heeft overuren moeten draaien en kan de drukte dan nog bijna niet aan. De laatste tijd steek ik vaker een helpende hand toe dan dat ik op kantoor zit. Voor mij is dat terug naar de basis, want ooit ben ik als monteur begonnen. Gelukkig gaat het repareren me nog goed af en het is nog steeds leuk om te doen.”

Zodra er sprake is van crisis wordt door tal van bedrijven minder aandacht geschonken aan schrobben en schoonmaken van de werkvloer. De bezem en de vloerzwabber worden dan vaker gebruikt, maar daarmee krijg je alle vlekken niet weg. Als een oude en afgeschreven machine eigenlijk vervangen zou moeten worden voor een nieuwe, kiezen velen nu voor een jong gebruikte.

“De kracht van onze zaak is dat we gespecialiseerd zijn in onderhoud en service. Alle gebruikte machines worden volledig gereviseerd: nieuwe lagers, zuigrubbers, batterijen en borstels. De klant krijgt een jaar garantie, en de praktijk wijst uit dat ze er nog jarenlang plezier van hebben. Ze zijn hier als warme broodjes over de toonbank gegaan, maar op dit moment zijn er nauwelijks jong gebruikte machines verkrijgbaar.”

Zeker in de coronatijd besteedt met name de foodsector (waaronder slachterijen, slagers, fruitsorteerbedrijven en broodfabrieken), maar ook scholen en kantoren extra aandacht aan de hygiëne. Dat heeft bij De Kock geleid tot een groeiende verkoop van chemische reinigingsmiddelen. Die zijn dan ook  ruimschoots op voorraad.

De Kock Reinigingsmachines
Heuvelstraat 2T1, Waardenburg
T: 0418-6517865
E: info@dekockreinigingsmachines.nl
I: www.dekockreinigingsmachines.nl

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier