Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Fotografie Studio Ziezo
zakelijk

Tandprothetische Praktijk Volgers geeft cliënten lach weer terug

  •   keer gelezen

LEERDAM • Tandprothetische Praktijk Volgers in de Bergstraat in Leerdam is gespecialiseerd in het maken en aanmeten van gebitsprotheses. “Ons klantenbestand is heel divers. Jong en oud bezoekt onze praktijk. Of ze nu een tand missen of het om hun hele gebit gaat. Wij zoeken naar een vervangende oplossing en zorgen ervoor dat iemand z’n lach weer terug krijgt.”


Pim Volgers (33), ook eigenaar van een praktijk in Zaltbommel, vestigde zich in 2013 in Leerdam. Samen met zijn collega’s Ruben Kingma en Fleur van Wijk bouwde hij de afgelopen jaren een bloeiende praktijk op. 

“Wij zijn tandprothetici, gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. We gaan aan de slag als er iets verloren is  gegaan. Cliënten kunnen bij ons terecht voor het aanmeten van onder andere kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes en frames. Ook voor reparaties en correcties aan bestaande protheses óf vrijblijvend advies zijn wij ze graag van dienst.” 

Volgers en zijn collega’s hebben zich gespecialiseerd in het aanmeten van gebitsprotheses én gebitsprotheses op implantaten. 

“Door de vergrijzing wordt het aantal 65-plussers dat onze hulp inroept steeds groter. Senioren hebben vaak een gebit. Soms zit het ondergebit niet prettig meer. Dat komt omdat de onderkaak sneller slinkt dan de bovenkaak. Daardoor heeft het ondergebit weinig houvast. Wij zorgen dat er implantaten worden geplaatst die fungeren als een soort kunstwortel waar het gebit op wordt vastgeklikt. Daardoor voelt het net zo goed als een ‘eigen’ gebit en kunnen onze klanten weer genieten van hun eten.” 

Door de deskundigheid van Pim Volgers en zijn medewerkers en de mond-tot-mondreclame die dat oplevert, ontstaat een toestroom van nieuwe klanten. 

“Mensen uit de wijde omgeving komen naar ons toe. Ook al omdat we alles zelf doen. Zowel de patiëntenbehandeling als de technische vervaardiging van de prothese gebeurt onder één dak. Daardoor zijn klanten verzekerd van kwaliteit. Alle werkstukken worden door onszelf in ons inpandige technieklaboratorium vervaardigd. Sterker nog: als behandelaar nemen we actief deel aan de vervaardiging van de werkstukken. Door de lijnen kort te houden, kunnen we snel anticiperen en  reageren op de wensen van onze klanten.” 

Bovendien staan Volgers en zijn collega’s open voor de eigen inbreng van die klanten. “Er zijn mensen die foto’s meenemen hoe hun gebit er vroeger uit zag of van voorbeelden die ze mooi vinden. Die suggesties nemen we mee in ons  behandelplan.”

Ook de kleinschaligheid van de praktijk spreekt veel klanten aan, vertelt Pim Volgers. “We hebben een laagdrempelige aanpak. Mensen stappen hier met een goed gevoel naar binnen. We kennen elkaar, ze hoeven zich niet steeds voor te stellen en worden steeds door dezelfde persoon behandeld. En als we aan de gang gaan met een nieuwe gebitsprothese weten we precies voor wie we het maken. We plannen onze afspraken ruim in. Daardoor hebben we alle tijd voor onze cliënten en is er ruimte voor een luisterend oor.” 

Tandprothetische Praktijk Volgers adviseert haar klanten zorgvuldig met hun gebit om te gaan. “Een adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het is verstandig ons regelmatig naar je gebit te laten  kijken. Ook controles vinden we heel belangrijk.  Er verandert best veel in een mond en een kunstgebit verandert niet mee. Vaak gaat het maar om kleine aanpassingen die weinig kosten en veel  narigheid voorkomen. Mensen kunnen altijd even langs lopen, onze deur staat open.”

Tandprothetische Praktijk Volgers
Bergstraat 1, Leerdam
T: 0345-505851
I: www.kunstgebitleerdam.nl

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier