Logo hetkontakt.nl/leerdam
zakelijk

‘De wens van de klant staat voorop’

  •   keer gelezen

VIANEN • Mannen, wonende in Vijfheerenlanden en de wijde regio die een met de hand gemaakt maatpak willen kopen, komen al gauw bij Bart Sanders Maatpakken terecht. Deze speciaalzaak aan de Clarissenhof 7b in Vianen maakt naast mooie kwalitatief hoge maatpakken voor de heren ook op maat gemaakte overhemden en schoenen. Voor zowel de pakken als schoenen wordt eerste klas materiaal gebruikt.


In gesprek met Bart Sanders bemerk je al snel het enthousiasme dat hij voor het vak heeft en zijn kennis van de stoffen waarvan de pakken worden gemaakt. Onder het genot van een kopje koffie neemt Sanders voor iedere klant ruim de tijd om te weten te komen wat bij de persoon past.  

Sanders: “Daarna wordt de stof uitgekozen en de maat genomen, waarna we de maten tekenen op de stof welke we met de hand stikken tot het unieke product.” 

En bij alles staat de wens van de klant voorop. Alles is in overleg mogelijk. Sanders vertelt hierover: “Ik werk alleen op afspraak omdat ik graag de tijd wil nemen voor de klanten. Het is belangrijk dat ik weet of het pak bestemd is voor een huwelijk of gedragen, wordt bij een zakelijke afspraak.” 

Verder vertelt Sanders dat hij veel bruidegoms in de zaak krijgt die een speciaal voor hen gemaakt pak willen voor hun huwelijksdag. Voor de maatpakken worden stoffen van zuivere merino wol afkomstig uit Italië gebruikt. De klant kan kiezen uit meer dan duizend stoffen. Effen, gestreept of geruit in de meest uiteenlopende kleuren. En in tegenstelling tot wat de meeste mannen denken: alle pakken zijn betaalbaar. 

Er zijn drie vaste prijsklassen zodat de klant bij zijn keuze gelijk weet  wat het kost. Ook kunnen de mannen bij Sanders terecht voor jasjes, broeken een bijpassend handgemaakt overhemd of bijzondere maatgemaakte schoenen laten maken. 

Voor het maken van de schoenen wordt mooi leer gebruikt en er kan gekozen worden uit tientallen kleuren leer. Om het pak nog completer te maken heeft Sanders verder nog een ruime keuze aan stropdassen en manchetknopen zodat de mannen compleet gekleed de zaak uit kunnen wandelen. 

Of zoals Sanders opmerkte: “Het is jóuw moment toch?”  

Bart Sanders Maatpakken
Clarissenhof 7b, Vianen
T: 06-30331180
E: info@bartsandersmaatpakken.nl
I: www.bartsandersmaatpakken.nl 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier