Logo hetkontakt.nl/leerdam
• LOGOS medwerkers krijgen het koersspel.
• LOGOS medwerkers krijgen het koersspel.

Koersspel voor LOGOS medewerkers

  •   keer gelezen

LEERDAM • De ‘Dag van de Leraar’ is bij LOGOS de dag van het onderwijs: voor alle medewerkers.


Op maandag 5 oktober overhandigde LOGOS-bestuurder Henk Mackloet bij CBS Koningin Wilhelmina in Leerdam dan ook het Koersspel aan twee medewerkers. Het inspiratie- en verbindingsspel is een blijk van dank en waardering voor de enorme inzet van álle 350 LOGOS-medewerkers die het onderwijs aan de 2500 leerlingen in dit corona-jaar mogelijk maken. 

“Jullie toonden grote flexibiliteit, een geweldige inzet en spankracht om mooie dingen voor leerlingen te doen.” 

Andere manier van denken
De Covid-19 pandemie vergt dat iedereen goed inspeelt op veranderende omstandigheden. De LOGOS-vloot is ook in ‘ander vaarwater’ gekomen. Dat betekent opnieuw verbinding maken met de leerlingen en als medewerkers onderling. Vanuit verworvenheden en nieuwe mogelijkheden kijken naar wat wél kan.

Met elkaar in verbinding zijn om samen te werken, te leren en met elkaar het ‘onderwijs van morgen’ te ontwikkelen. 

Het Koersspel biedt daartoe een extra mogelijkheid.

Onderwijs van morgen
2020 is de start van de nieuwe Koersplanperiode voor alle LOGOS-scholen. Het spel laat medewerkers, ouders en leerlingen spelenderwijs (opnieuw) ontdekken wat de LOGOS-gemeenschap belangrijk vindt voor het ‘onderwijs van morgen’ én hoe daar met elkaar vorm aan te geven.

Het spel draagt zo bij aan verbinding en ontmoeting. 

Het koersspel is voor doorzetters die met vallen en opstaan hun doel willen bereiken. Daar ligt een parallel met deze corona-periode.

Over LOGOS
LOGOS biedt op 16 scholen in de gemeenten Gorinchem, Vijfheerenlanden en West Betuwe waardengedreven, uitdagend en kwalitatief goed onderwijs aan kinderen van 4 tot 18 jaar. Belangrijke navigatiepunten daarbij zijn ‘vakmanschap’ en ‘onderwijs van morgen’.

“We helpen onze leerlingen uit te groeien tot zelfstandige jongeren. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en de toekomst vormen in een snel veranderende wereld. LOGOS-scholen bieden leerlingen een fijne omgeving waar ze zich breed ontwikkelen en hun talenten ontdekken en maximaal ontplooien.”

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier