Logo hetkontakt.nl/leerdam

Ook geen Drive In Bioscoop in Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • De Drive In Bioscoop, die op 10 en 11 oktober zou worden gehouden op het terrein aan de Hoefslag in Vianen, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door.


Op de website van de organisatie is te lezen dat deze tweede editie verschoven zal worden naar het voorjaar van 2021.

"Naar aanleiding van de persconferentie, en de bijbehorend noodverordening, zijn wij genoodzaakt om de drive in bioscoop te verzetten. Hoe coronaproof het concept ook is, we mogen momenteel met maar met 20 auto’s op het terrein en dat is voor ons als organisatie gewoon financieel niet haalbaar", laat de organisatie weten.

Huilen. Hoe Corona-proof je concept ook is... onze drive in bioscoop kan met de huidige noodverordening niet door gaan. We hebben dan ook moeten beslissen om het te verzetten naar voorjaar 2021. Mensen die een ticket hadden hebben gister een mail gehad! #vianen #wijdoenwelmee pic.twitter.com/ixXwjUzWN6

— Romi Tweebeeke (@r_tweebeeke) September 30, 2020

Mensen die al een kaartje voor het evenement hebben gekocht, kunnen hun geld terug krijgen en het kaartje wordt dan ongeldig gemaakt. Wie dat wil kan contact opnemen via info@driveinvianen.nl.

Ook kan ervoor worden gekozen om het ticket te bewaren voor de editie van komend voorjaar. Dan hoeft er verder niets gedaan te worden. Maar, zo schrijft de organisatie: "Uiteraard mag je de komende maanden ten alle tijden beslissen om je geld alsnog terug te vragen."

Meer informatie: https://www.driveinvianen.nl/.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier