Logo hetkontakt.nl/leerdam

Kinderboekenweekfeest in de Bibliotheek in Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • De Kinderboekenweek begint weer op woensdag 30 september en dat betekent feest in de Bibliotheek Leerdam.


Om 13:45 uur wordt de officiële vlag gehesen en om 14:00 uur begint de vrolijke voorstelling Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap van poppentheater De Vliegende Koffer.

Ollie Trollie
Ollie Trollie komt graag bij zijn lieve oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen. Over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte. 'Bestaat hij echt?' vraagt Ollie. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen?

Ollie gaat op zoek. Op zoek naar het verdwenen lampje en... Mannetje Lampenkap. over de lieve en grappige Ollie Trollie. Speciaal voor alle kinderen van 3 tot 7 jaar is deze fantasierijke voorstelling met grote poppen in de Bibliotheek Leerdam te zien.

Samen
De Kinderboekenweekvlag wordt gehesen door de Leerdamse producent en regisseur Lucio Messercola. Het Kinderboekenweekfeest is een gezamenlijke activiteit van Jeugd Actief, SamenDoen en de Bibliotheek Leerdam.

Vanwege de coronamaatregelen is het van belang om van te voren een plekje te reserveren. Dat kan door een mail te sturen naar cultuur@jeugdactief.nl of bel: 06-57 66 77 57. 

Er is plek voor 50 kinderen, zonder ouders. Na afloop van de voorstelling, die ongeveer 45 minuten duurt, is er een hapje en drankje voor de kinderen.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2