Logo hetkontakt.nl/leerdam

Drive in Vianen keert terug

  •   keer gelezen

VIANEN • Na een succesvolle eerste editie van de Drive In Bioscoop afgelopen zomer heeft de organisatie goed nieuws: hij komt terug! 


Op 10 en 11 oktober wordt het perceel langs de Hoefslag opnieuw omgetoverd tot een grote openluchtbioscoop. Bezoekers kunnen vanuit hun eigen auto genieten van verschillende topfilms, naast de reguliere hebben we twee speciale voorstellingen. Een unieke èn volledig corona-proof ervaring.

Horror Experience  
Op zaterdagavond 10 oktober wordt vanaf 22:00 uur de horrorfilm ‘Us’ gedraaid. In deze film vertrekt een gezin naar een strandhuis om met vrienden te ontspannen. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van ongenodigde gasten.

Gelukkig zit je in Vianen veilig in de auto…. of toch niet?  

Kids
Ook deze editie worden de kinderen niet overgeslagen. Zondag 11 oktober start om 11:00 uur met de klassieker ‘Frozen’. Kinderen mogen de auto verlaten en plaatsnemen op de speciale kindertribune vooraan bij het scherm.

Dus kom gerust in je prinsessenjurk. Het beste verklede duo, bijvoorbeeld vader en dochter kunnen een te gekke prijs winnen.

Reguliere voorstellingen  
Zin in een leuke middag met vriendinnen? Speciaal voor de dames draait de organisatie zondag 11 oktober vanaf 14:00 uur 'Onze Jongens in Miami'.

Ook aan de heren is gedacht. Er zal menigeen balen dat de nieuwe James Bond film nog niet op het witte doek te zien is geweest. Drive In Bioscoop Vianen draait daarom zondag vanaf 20:00 uur de, volgens de èchte Bond fans, de beste Bond film tot nu toe namelijk ‘Casino Royale’. 

 Kaarten zijn te bestellen via www.driveinvianen.nl of via Flinn Winkelcafe in de Voorstraat Vianen.  

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier