Logo hetkontakt.nl/leerdam

Grote stappen in ontwikkeling Hestia's Hof Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Er zijn grote stappen gemaakt in de ontwikkeling van Hestia’s Hof, zo is sinds vandaag de website www.hestiashof.nl online.

Op de site krijgt de bezoeker een goede indruk hoe het terrein ingericht gaat worden. De locatie van de dierenverblijven, het speelveld, plukveld, picknickveld. Ook is er een voorbeeldpagina met voorbeelden van toekomstige activiteiten. Een belangrijke stap voor het betrekken van mensen in en om Leerdam.

Op de site is een prominente rol weggelegd voor zakelijke sponsoring. Voor de bouw van het geheel zijn immers veel materialen nodig. Van bouwmaterialen tot planten, bomen en struiken.

Bedrijven kunnen met een druk op de knop een voorstel downloaden waarmee ze zo kunnen bekijken of ze iets kunnen bijdragen. Geld of materiaal, beiden is mogelijk in ruil voor een mooie promotionele tegenprestatie. Zo kan deze prachtlocatie goed tot zijn recht komen. 

Ook betrokken particulieren kunnen indien gewenst een financiële bijdrage overmaken. 

Het nieuwe mailadres info@hestiashof.nl is vanaf nu ook actief. Bij vragen of aanbod van materiaal kan er altijd naar dit mailadres een bericht verzonden worden.

Ook organisatorisch zijn er recent grote stappen gemaakt in de ontwikkeling van de nieuwe kinderboerderij en poldertuin Hestia’s Hof. Zo is de vergunningsaanvraag begin juli ingediend. De verwachting is dat er eind september meer duidelijkheid is over de status hiervan. 

Dit najaar kan waarschijnlijk begonnen worden met het plaatsen van de beplanting, aanleg van de paden en de bouw van de stallen en het bijbehorende hekwerk.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }