Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Nico Lindeman

Maatje Vijfheerenlanden blij met bijdrage van Rabobank

  •   keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Het Coöperatiefonds van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden heeft het verzoek van Maatje Vijfheerenlanden om een bijdrage gehonoreerd. Met het bedrag van 2500 euro zal Maatje Vijfheerenlanden een PR-campagne financieren.


Daarmee wil Maatje Vijfheerenlanden meer bekendheid geven aan het werk van de SchuldHulpMaatjes. Deze maatjes helpen belangeloos en zolang als nodig mensen in de gemeente Vijfheerenlanden die in financiële problemen geraakt zijn.

Maatje Vijfheerenlanden bereidt zich momenteel met haar meer dan veertig maatjes voor op de te verwachten toeloop aan hulpvragen vanwege de Coronacrisis. Veel inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden zullen hierdoor ook geraakt worden. 

Maatje Vijfheerenlanden werkt samen met de cliëntondersteuners van SamenDoen uit Leerdam en de medewerkers van de Wijkwinkel in Vianen. Zij werken aan een plan waarbij opvang en hulp georganiseerd worden voor mensen die vanwege de crisis in financiële problemen geraakt zijn. 

De vrijwilligers van deze samenwerkende organisaties zijn hiervoor geschoold en worden begeleid door professionals. Zij zijn goed in staat mensen weer op weg te helpen. Meestal lukt dit zonder tussenkomst van de Sociale Dienst.

Kent u iemand die deze hulp kan gebruiken of bent u geïnteresseerd in het werk als SchuldHulpMaatje, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden kan op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur gebeld worden met 06-28193674 of kijk op www.maatjevijfheerenlanden.nl en gebruik het contactformulier.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier