Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto:
ingezonden mededeling

Drie handige accessoires voor een vakantie in Nederland

  •   keer gelezen

Op dit moment is de zomer in volle gang. Het leek even of de zon Nederland ging overslaan dit jaar, maar de warme zomerdagen zijn toch een feit. Dit jaar hebben veel mensen hun vakantie plannen moeten zien sneuvelen. Gelukkig is er ook genoeg te doen in eigen land! We zouden dit haast vergeten omdat veel van ons op vakantie gaan altijd associëren met het buitenland. 

Maar wat dacht je van de Veluwe, de heuvels in Limburg of de Waddeneilanden. Het maakt niet uit of je nou een echte strandliefhebber bent of graag door de bossen loopt. Ons land heeft zoveel te bieden! Je kunt Nederland met de auto ontdekken, maar ook op de fiets of wandelend kom je op de mooiste plekken terecht. Geniet op het terras van lokale specialiteiten en hoor het accent op elke plek weer veranderen. Om zorgeloos je vakantie door te komen, zijn er een aantal telefoon accessoires die je niet mag missen. Deze accessoires helpen je uit de brand en maken sommige situaties net wat makkelijker. Klinkt goed toch?

Telefoonhoesje
We trappen de lijst maar direct af met een voor de hand liggende accessoire, maar wel eentje die je zeker niet mag missen. Een smartphone is erg kwetsbaar en heeft zo een kras of barst te pakken. Daarbij gebruik je op vakantie je telefoon om foto’s te maken, appjes te sturen naar het thuisfront of om een lekker restaurantje op te zoeken. Het zou natuurlijk zonde zijn als je telefoon tijdens een van deze activiteiten uit je handen glipt. Daarom is een iPhone 12 Pro hoesje of hoesje voor een andere soort smartphone een absolute must. De case beschermt niet alleen de buitenkant van je telefoon, maar zorgt er ook voor dat de klap voor de hardware minder heftig is. Een handig accessoire voor op vakantie, maar natuurlijk ook voor thuis!

Telefoonhouder voor in de auto
Ga je naar de andere kant van het land? Grote kans dat je daar de weg niet kent. Gelukkig hebben we tegenwoordig een handige navigatiefunctie op onze telefoon, maar we weten allemaal hoe gevaarlijk het is om je smartphone achter het stuur te gebruiken. Met een telefoonhouder voor in de auto kun je dit probleem eenvoudig oplossen. Dankzij de houder staat je telefoon stevig en stabiel en hoef je je telefoon niet meer in de hand te houden. Je bevestigt de houder op je raam of aan je ventilatierooster. Klik je telefoon in de houder en bepaal de juiste kijkhoek. Zo kun je in een oogopslag de weg én de route zien. Beide handen zitten aan je stuur en je kunt je volledig op de weg concentreren. Zo ben je geen gevaar voor jezelf en voor anderen op de weg! Je shopt een telefoonhouder voor in de auto natuurlijk op Smartphonehoesjes.nl.

Autolader
Als je veel onderweg bent en je navigatiefunctie gebruikt om overal te komen, zie je de batterij van je telefoon snel dalen. Heb je eerst een lange reis afgelegd, kom je aan op je eindbestemming, is je telefoon zo goed als leeg. Daar wordt natuurlijk niemand vrolijk van. Gelukkig kun je met een autolader je telefoon tijdens het rijden opladen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het feit of je nog wel leuke foto’s kunt maken tijdens het uitje of op de terugweg je navigatie nog wel kunt gebruiken. Dankzij een autolader is jouw smartphone altijd voorzien van een volle batterij, superhandig! 

Als je in het bezit bent van deze telefoon accessoires, weet je zeker dat je veilig en zonder kleerscheuren je vakantie doorkomt. Dat willen we allemaal toch?

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }