Logo hetkontakt.nl/leerdam
Presentatie route langs de kunstwerken
Presentatie route langs de kunstwerken (Foto: stichting kunst en cultuur West Betuwe )

Coronaproof langs 47 kunstwerken in West Betuwe

  •   keer gelezen

WEST BETUWE • Stichting Kunst en Cultuur West Betuwe (sKCWB) presenteert deze zomer een kunstroute, die juist nu extra geschikt is in coronatijd. Al fietsend, wandelend of met de auto kan men in de 26 dorpen en stadjes, midden in de natuur, de meest uiteenlopende kunstwerken tegenkomen. 


De route kan willekeurig in een van de dorpen van de Gemeente West Betuwe worden gestart. Bij erg groot enthousiasme is het mogelijk overnachten in een van de vele B&B's of op de diverse campings.

Bij de route door de 26 kernen van West Betuwe, langs 47 openbare kunstwerken, zijn door de stichting al vijf routes gemaakt. Vier fietsroutes van 23 t/m 43 km en een autoroute van 120 km. Voor degene die zelf een route willen samenstellen, is dat uiteraard ook mogelijk aan de hand van het routeboekje. 

Het routeboekje met een korte beschrijving van de kunstwerken en foto’s ervan zal op verschillende locaties te koop worden aangeboden voor € 5,00. Het routeboekje incl. de vijf routes wordt verkocht voor € 10,00. De boekjes en routes zijn ook bestellen via de website van de Stichting: www.skcwb.nl of via email info@skcwb.nl 

Op de website is ook een kort filmpje te zien met een impressie van de route en wat men allemaal tegen kan komen.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier