Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Sjoerd van Reenen

Music Summer School in Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • In de laatste week van de zomervakantie organiseert De Bazuin Leerdam drie leuke muziekworkshops. Tijdens deze de Music Summer School kunnen kinderen zich uitleven op trompet en slagwerk. Ook een te gekke muzikale workout met hindernissen en uitdagingen staat op het programma.

Het waren gekke maanden dit voorjaar. De scholen waren lang dicht en het verenigingsleven stond stil vanwege corona. Ook het jaarlijkse Timmerdorp gaat daarom dit jaar helaas niet door. In overleg met JeugdActief organiseren De Bazuin daarom een leuk alternatief: Music Summer School! Want het is en blijft ontzettend leuk om samen muziek te maken.

Deelname is dankzij de sponsors gratis.

Hoe laat en waar?
Iedere workshop van de Music Summer School start om 10:00 en duurt zo’n 1,5 uur. Ouders/verzorgers kunnen de kinderen rond 09:45 uur brengen en om 11:30 uur weer ophalen. Iedereen is deze ochtenden welkom op het terrein van Leerdam Sport ’55 (Quirinus de Palmelaan 109).

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshops kan door het aanmeldformulier op de website van De Bazuin in te vullen. Er is per dag ruimte voor maximaal 24 deelnemers, dus meld je snel aan. Bij voldoende aanmeldingen kan er een extra sessie in de middag gepland worden. Uiteraard hanteert de organisatie tijdens alle activiteiten de door het RIVM opgestelde richtlijnen. Bij aanmelding worden de richtlijnen per e-mail toegestuurd.

Voor meer informatie: musicsummerschool@debazuinleerdam.nl.

Jan van der Horst
Freelance-redacteur Het Kontakt en Regio-Voetbal
Volg @janvanderh op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }