Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Organisator Jaap van Eggelen op het terrein waar het gaat gebeuren.
• Organisator Jaap van Eggelen op het terrein waar het gaat gebeuren. (Foto: Romi Tweebeeke)

Kaartverkoop Drive In bioscoop Vianen gestart

  •   keer gelezen

VIANEN • De vergunning is rond! Zondag 2 augustus is het zover, dan wordt het perceel langs de Hoefslag in Vianen omgetoverd tot een grote openluchtbioscoop.


Bezoekers kunnen vanuit hun eigen auto genieten van verschillende topfilms, uiteraard voorzien van een hapje en drankje. Een unieke èn coronaproof ervaring.   

Het programma
De afgelopen weken hebben belangstellenden hun filmkeuze kunnen doorgeven aan organisator Jaap van Eggelen.

Als inwoner van Vianen inspireerde deze roerige tijden hem om dit evenement te organiseren. De gemeente Vijfheerenlanden was meteen enthousiast en gezamenlijk sloegen ze de handen ineen om de plannen uit te werken.   

Nu zijn de stemmen geteld en zijn er drie overduidelijke winnaars uit de bus gerold.  

Drie films
In de namiddag kunnen bezoekers hun hart ophalen aan de komedie drama Forrest Gump. In de avond is het de eer aan de klassieker uit 1993, Jurassic Park.

Natuurlijk worden ook de kinderen niet overgeslagen. De dag start met een van de populairste bioscoopfilms van het afgelopen jaar: Meester Kees in de Wolken. Zet de kinderen op de voorbank van de auto en relax zelf achterin of laat ze plaats nemen op de speciale kinder tribune.   

Voedselbank 
Om alle ouders van Vianen een hart onder de riem te steken, stelt de organisatie daarnaast gratis tickets beschikbaar via de Voedselbank. Zo kan echt iedereen meegenieten van dit unieke evenement.  

Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via driveinvianen.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier