Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Wethouder Recreatie & Toerisme, Cees Taal, bekeek de nieuwe gevelbordjes op de oude panden in Vianen en testte de QR code.
• Wethouder Recreatie & Toerisme, Cees Taal, bekeek de nieuwe gevelbordjes op de oude panden in Vianen en testte de QR code. (Foto: HJMARKS)

Vakantie in eigen land? Ontdek Vrijstad Vianen

  •   keer gelezen

VIANEN • Citymarketing Vrijstad Vianen ontwikkelt een campagne om de stad te promoten.  


Met ruim 190 rijksmonumenten is Vianen een historische vestingstad, waar de historie op elke hoek van de straat aanwezig is. Een stad die is omgeven door water en groen en waar het goed toeven is op de terrassen aan de Voorstraat. 

De Citymarketingorganisatie van Vianen timmert hard aan de weg om deze boodschap zo breed mogelijk te communiceren met het doel om recreanten, die dit jaar kiezen voor vakantie in eigen land, te verleiden tot een bezoek aan het mooie stadje.  

Beleef de historie 
Om de rijke geschiedenis in Vianen zichtbaar te maken, zijn op markante gebouwen nieuwe gevelbordjes geplaatst.

Op de gevelbordjes is de geschiedenis van de oude panden te lezen in Nederlandse en Engelse taal zodat ook de internationale bezoekers bediend worden. 

Digitale informatiezuilen 
Op diverse locaties in het gebied Tussen Lek en Linge zijn mega tablets geplaatst om bezoekers te informeren over de mooiste plekjes tussen de rivieren. Men kan swipen langs mooie foto’s, vindt er informatie over de leukste uitjes, unieke overnachtingslocaties en de fijnste fiets- en wandelroutes.  

Om Vrijstad Vianen als ideale bestemming voor een dagje uit of vakantie in eigen land op de kaart te zetten, heeft de Citymarketingorganisatie deze zomermaanden een forse mediacampagne ingezet, in samenwerking met Leerdam Glasstad. 

Citymarketeer Martine van Amerongen verwacht met de media-campagne veel bezoekers te trekken: “Middels online advertenties via diverse media, advertenties via Facebook en Instagram, een forse Google Adwords campagne en printadvertenties wordt ons mooie stadje Vianen en het gebied Tussen Lek en Linge onder de aandacht gebracht van de juiste doelgroep. Om de campagne extra kracht bij te zetten is een mooie film gemaakt van het gebied Tussen Lek en Linge en worden diverse fietsroutes via het fietsplatform Fietsnetwerk.nl gepromoot.” 

Voor meer informatie over Vrijstad Vianen en het gebied Tussen Lek en Linge, zie www.vrijstadvianen.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier