Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Aangeleverd

Na bijna 40 jaar gaat Stijntje gemeentehuis Leerdam verlaten

  •   1969 keer gelezen

LEERDAM • Na net geen 40 jaar werkzaam geweest te zijn bij de gemeente Leerdam (nu gemeente Vijfheerenlanden) is Stijntje Kwint-Vendelbosch vrijdag 3 juli met welverdiend pensioen gegaan. Stijntje was 39 jaar en vier maanden werkzaam als interieurverzorgster voor de gemeente. 

Jaar in en jaar uit ging de wekker van Stijntje al vroeg in de morgen en vertrok ze vervolgens op de fiets om van 4:30 uur tot 8:30 uur in het gemeentehuis te gaan werken. De slaapuurtjes die ze tekort kwam, haalde ze wel weer in want in de middag was ze dan van 13:00 tot 15:30 uur even onder zeil. Zo vroeg in de ochtend werken vond ze eigenlijk heel erg fijn, zeker als het heel warm was, want, zo zegt ze: 'dan ben je namelijk lekker vroeg klaar'. 

Het zal zeker even wennen voor haar zijn om de wekker niet meer te zetten en haar vrije tijd zelf in te vullen. Helaas moet Stijntje zonder haar man van haar pensioen gaan genieten, want sinds eind 2017 is ze weduwe. Maar haar kinderen en kleindochter gaan haar zeker helpen om haar tijd op een fijne manier in te vullen. 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }