Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Albert Heijn Leerdam heeft het allernieuwste winkelconcept. vlnr supermarktmanager Ralph van de Griendt en zijn assistent Jeroen Stijn.
• Albert Heijn Leerdam heeft het allernieuwste winkelconcept. vlnr supermarktmanager Ralph van de Griendt en zijn assistent Jeroen Stijn. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Groot versaanbod bij vernieuwde Albert Heijn Leerdam

  •   707 keer gelezen

LEERDAM • De verbouwde Albert Heijn in Leerdam is sinds woensdag weer open. De supermarkt heeft nu het allernieuwste winkelconcept.

Klanten vinden er een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Bovendien gaat het afrekenen sneller met zelfscankassa’s.

“Onze supermarkt heeft echt een complete metamorfose ondergaan”, vertelt supermarktmanager Ralph van de Griendt.

“Klanten worden nu bij binnenkomst al meteen verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Ook hebben we een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Handig, als je geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan en toch graag gezond en lekker eet.”

Adviseren
Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Medewerkers staan voor klanten graag klaar om te adviseren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.

Zelfscan

De winkel is met respect voor het milieu gebouwd. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Er is LED-verlichting en overal hangen grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten.

De winkel biedt meer betaalgemak dankzij zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. 

“Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat uiteraard ook”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Vlietskant 4 in Leerdam is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }