Logo hetkontakt.nl/leerdam
• De meest recente donatie van Anna.
• De meest recente donatie van Anna. (Foto: Aangeleverd)

Anna doneert voor de derde keer haar haar

  •   383 keer gelezen

DEIL • Op het schoolplein van basisschool De Lokhorst in Deil werden afgelopen week, in het bijzijn van haar klasgenoten, de haren afgeknipt van achtste groeper Anna.

Het was al de derde keer dat ze haar haren schonk aan 'Stichting Haarwensen'. 

Toen ze 7 was, hoorde ze dat haar grote nicht Maxime haar haren doneerde. Anna wilde dat toen ook! Twee vlechten van maar liefst 25 centimeter werden afgeknipt. Maar Anna wilde het niet bij die ene keer laten. 

Per jaar verliezen honderden kinderen in Nederland hun haren door chemotherapie, een medische ingreep of een chronische ziekte zoals alopecia. Het hebben van een kaal hoofd brengt veel onzekerheid met zich mee. 

Verzekeringen vergoeden niet altijd goede haarwerken. Hoe mooi is het daarom dat 'Stichting Haarwensen' kinderen tot 18 jaar, zonder kosten een haarwerk kan aanbieden van een goede kwaliteit. 

Anna, die inmiddels 12 jaar is, besloot deze keer een spreekbeurt te houden over dit thema. Je weet immers nooit of je meer mensen op het idee kunt brengen om haren te doneren. Nu waren haar vlechten maar liefst 30 centimeter lang.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }