Logo hetkontakt.nl/leerdam

Dit jaar geen Timmerdorp in Leerdam

  •   155 keer gelezen

LEERDAM • Vanwege het Coronavirus gaat helaas ook het Timmerdorp 2020 van Jeugd Actief niet door. Voor het eerst in 33 jaar wordt een jaar overgeslagen.

Door de verschillende maatregelen die door de overheid zijn genomen is het helaas niet mogelijk om grootschalige evenementen te organiseren, sowieso tot 1 september. De 1,5 meter maatregel in combinatie met het grote aantal (volwassen) vrijwilligers is nagenoeg niet te coördineren. 

Aangezien Jeugd Actief toch vooral hele leuke activiteiten, lerend speelplezier, maar vooral onderlinge verbindingen tussen kinderen (maar ook volwassenen) organiseren en stimuleren, ziet de organisatie met de genomen maatregelen geen acceptabele mogelijkheden om een volwaardige week Timmerdorp te houden.

"We zeggen sorry voor de teleurstelling bij alle kinderen die mee wilden doen, en grote dank aan alle vrijwilligers die zich tot nu toe al hebben ingezet voor de reeds gestarte voorbereidingen. Één lichtpuntje: Timmerdorp 2021 wordt door de dubbele voorbereidingstijd dubbel zo leuk", zo laat de organisatie weten.

"We kunnen jullie wel melden dat de Timmerdorpburgemeester van dit jaar: Lucio Messercola, ook volgend jaar deze functie met veel plezier wil vervullen. Nog een unicum! Twee jaar dezelfde Timmerdorpburgemeester én Timmerdorpthema!"

Maar….. Jeugd Actief zou Jeugd Actief niet zijn, als er niet toch iets leuks bedacht zou worden voor de kids van Leerdam, tijdens deze zomervakantie. In de oorspronkelijke Timmerdorpweek, 24 tot en met 28 augustus, houdt Jeugd Actief  een aantal superleuke activiteiten die wél binnen het protocol passen.

"Houdt hiervoor de schooltas van je kind én onze Facebookpagina in de gaten. U hoort ruim van tevoren wat we gaan doen."

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }