Logo hetkontakt.nl/leerdam

Uitdeelpost medicijnen in Heukelum

  •   keer gelezen

HEUKELUM • Goed nieuws voor de inwoners van Heukelum. Vanaf 1 juli komt er in het dorpshuis De Krakeling een uitdeelpost voor medicijnen, die door de verhuizing van huisarts Van Gool is komen te vervallen.


Deze uitdeelpost is een samenwerking tussen Heukelum Aktief en apotheek De Betuwe uit Geldermalsen en Beesd, en tot stand gekomen in overleg met huisarts van Gool.

Vanaf 1 juli zal elke werkdag van 13:00 tot 14:30 de apotheek aanwezig zijn in Dorpshuis De Krakeling, Prins Bernhardstraat 1 in Heukelum. Medicijnen die na het ochtendspreekuur nodig zijn, kunnen daar dezelfde dag opgehaald worden. Patiënten kunnen ook direct terecht bij de apotheeklocatie in Beesd. 

Bij (herhaal)recepten stuurt de apotheker een bericht zodra de medicijnen in het Dorpshuis klaar staan. Voor chronische medicatie kan ook gebruik worden gemaakt van de herhaalservice. Uiteraard levert de apotheek ook medicatierollen wanneer iemand daarvoor in aanmerking komt. 

Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om de medicijnen op te halen in het Dorpshuis, zijn er de volgende alternatieven: een uitgebreide bezorgdienst en een afhaalautomaat in Beesd.

Inschrijven voor de apotheek is wel nodig, dat kan via de flyer die alle inwoners van Heukelum in de brievenbus hebben gehad. Of via het inschrijfformulier op de website van apotheek De Betuwe: www.apotheekdebetuwe.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2