Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: 123rf.com

Postcode Loterij-deelnemers uit gemeente Vijfheerenlanden winnen cadeaukaarten

  •   keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met de postcodegebieden 4145 (Schoonrewoerd) en 4243 (Nieuwland) in de gemeente Vijfheerenlanden vallen in de prijzen.


De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. 

Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers.   

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Vijfheerenlanden verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. 

Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd. 

Lokale ondernemers  
De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio's er hun voordeel mee doen.   

Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier