Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Floormanager van het Nationaal Glasmuseum neemt dispensers in ontvangst van ROC Rivor.
• Floormanager van het Nationaal Glasmuseum neemt dispensers in ontvangst van ROC Rivor. (Foto: Nationaal Glasmuseum)

Nationaal Glasmuseum heropent gefaseerd

  •   193 keer gelezen

LEERDAM • In navolging van de nieuwe versoepelingen in het kader van de bestrijding van het Coronavirus heropent het Nationaal Glasmuseum gefaseerd.

Per 2 juni is de winkel van de glasblazerij weer geopend met de reguliere openingstijden. Het museum aan de Lingedijk is op 4 juni heropend en hanteert vooralsnog openstelling van donderdag tot en met zondag met de reguliere openingstijden. De glasblazerij zal later in juni weer in bedrijf zijn.

Voor een bezoek aan het museum dient een reservering gemaakt te worden via 0345–614960. Voorafgaand en tijdens een bezoek gelden een aantal aangescherpte voorwaarden en regels voor een veilig museumbezoek voor bezoekers en medewerkers.

Bijzondere tijden zorgen ook voor bijzondere regionale samenwerkingen: voor goede sanitatie bij de ingang stelde ROC Rivor (Tiel/ Geldermalsen) dispensers voor handgel beschikbaar die werden geproduceerd door leerlingen. Op de openingsdag van de museumlocatie werd hier gelijk goed gebruik van gemaakt door de eerste bezoekers die zich verheugden op de mogelijkheid om weer eens naar een museum te kunnen.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }