Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Lukas Gojda - nl.123rf.com

Digitale beeldvorming gemeenteraad West Betuwe op 2 juni

  •   35 keer gelezen

WEST BETUWE • De gemeenteraad van gemeente West Betuwe heeft het op 2 juni over het subsidiebeleid en het wegenbeheerplan. Deze onderwerpen stonden eerder op de beeldvormende agenda van 7 mei.

Door een verstoring tijdens deze digitale vergadering, zijn de twee onderwerpen verplaatst. De vergaderingen starten op 2 juni om 20:00 uur. Inwoners kunnen digitaal meepraten of -kijken.

Tijdens de vergaderingen krijgt de raad meer informatie over het subsidiebeleid en het wegenbeheerplan van de gemeente West Betuwe. De raads- en burgerleden gaan over deze onderwerpen het gesprek aan met inwoners, ondernemers en andere geïnteresseerden. Iedereen die mee wil praten, kan deelnemen aan de vergaderingen.

Praat of kijk mee
Inwoners kunnen zich tot 2 juni 19:00 uur aanmelden om mee te doen aan de vergadering. Dit kan via griffie@westbetuwe.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en het betreffende onderwerp.

Iedereen die alleen mee wil kijken, kan dit doen via de website van de gemeenteraad. Hier worden beide voorrondes live uitgezonden.

Agenda’s
Bekijk de volledige agenda’s en bijbehorende stukken via www.gemeenteraad.westbetuwe.nl

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }