Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Fort Evenementen

Kijken naar wat wel kan: bijzondere Fort-activiteiten

  •   59 keer gelezen

REGIO • De aangekondigde versoepelingen die vanaf dit Pinksterweekend gelden, bieden volop perspectief voor (familie)activiteiten en uitjes binnen de nieuwe 1,5 meter samenleving. Want in eigen land en binnen de RIVM-richtlijnen is er nog van alles te beleven.

Na het succes van de onlangs geïntroduceerde Fort Family Rally Gooi en Vechtstreek, is er nu een complete shop met bijzondere fort-gerelateerde activiteiten en producten. 

Fort Evenementen, een evenementenbureau met een passie voor historische forten, is door de coronacrisis niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft gekeken wat er wél kan in de nieuwe samenleving. Met een nieuwe webshop vol leuke familie- en vrienden-uitjes, thuis spellen en stoere fort producten wordt er ingespeeld op de vraag naar originele activiteiten binnen de RIVM-richtlijnen. 

Zo is er een tweede Fort Family (auto) Rally langs de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ontwikkeld (van Gorinchem naar Vianen). En kan je op een historische ontdekkingsreis door bijvoorbeeld de prachtige vestingstad Naarden met een uitdagende city game. 

Maar ook bij Fort Uitermeer in Weesp kun je terecht voor bijvoorbeeld een Family Escape Room Experience waarbij je met de familie een kanon moet afschieten.

Thuisactiviteiten
Ook aan thuisactiviteiten is gedacht met het zelf ontwikkelde Fort Memory dat inspeelt op het gezellig met elkaar thuis spelletjes doen.

De shop biedt verder mogelijkheden om je tuinset aan te kleden met een stoer legergroen Plofhuis-buitenkussen. Maar ook de robuuste en met de voet bedienbare desinfectiezuil van steigerbuis is online te bestellen. 

De komende weken zullen er nog veel meer unieke producten en activiteiten aan de shop worden toegevoegd.

Met dit nieuwe initiatief hoopt Fort Evenementen aan de vraag te voldoen om binnen de 1,5 meter iets origineels in eigen land te ondernemen met je familie of vriendengroep nu een vakantie in het buitenland niet meer vanzelfsprekend is. 

Via onderstaande link lees je alles over de activiteiten en producten die direct online te boeken en te bestellen zijn. 

De webshop gaat 29 mei online. https://shop.fortevenementen.nl.. 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }