Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Stockfoto 123RF

Bazuin collecteert digitaal voor Anjeractie

  •   69 keer gelezen

LEERDAM • Deze week collecteren de leden van christelijke muziekvereniging De Bazuin digitaal voor de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Mooie bijkomstigheid is dat dit jaar de opbrengst helemaal voor de clubkas is.

“Ieder jaar collecteren we voor de Anjeractie. Dit jaar was het lang onzeker of en hoe de Anjeractie door zou kunnen gaan. Gelukkig is er nu de mogelijkheid voor digitaal collecteren. Onze leden hebben iedereen in hun familie- en vriendenkring de link naar de digitale collectebus kunnen sturen”, vertelt Huibert Bos, penningmeester van de vereniging. 

Ontzettend mooie bijkomstigheid is dat vanwege het 75-jarig bestaan van de Anjeractie de opbrengst helemaal voor de deelnemende verenigingen is.

Mooie mogelijkheid
“Dat geld kunnen nu goed gebruiken,” aldus Huibert, “want door het corona-virus lopen wij leuke, maar zeker niet onbelangrijk, betaalde optredens mis. Deze substantiële inkomstenbron valt dit jaar dus volledig weg. De Bazuin is daarom erg blij met de mogelijkheid die het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar biedt.

Doneren nog mogelijk
De mogelijkheid om digitaal een bijdrage te doen in de collecte voor de Anjeractie loopt nog deze hele week. Via de website van De Bazuin en social media accounts is de link naar de digitale collectebus te vinden: https://mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020?p=38378737.

De Bazuin bedankt iedereen die de vereniging onder andere via deze weg financieel steunt.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }