Logo hetkontakt.nl/leerdam
ingezonden mededeling

Zijn er BN’ers die terug naar hun ex zijn gegaan?

  •   keer gelezen


Terug naar je ex en weet je niet waar te beginnen? Hier kijken we hoe BN’ers dit hebben gedaan: Hoe krijgen BN'ers ex terug?


Jamai Loman
Jamai Loman en Michael Muller hebben in 2012 een punt achter hun relatie gezet. Een aantal maanden later was het echter al goed. Michael is iets minder bekend dan Jamai, hij is een Nederlandse acteur die je misschien kent van de speelfilm 170 Hz en allerlei andere korte films.

Het is nooit helemaal duidelijke geweest waarom de relatie uit was. Het leek er op dat de twee uit elkaar waren gegroeid. Dit kan te maken hebben met oplopende ergernissen of een uitzichtloze situatie. Een opstapeling van kleine problemen kan uiteindelijk voor zo’n break-up zorgen. Iets waar iedere relatie voor moet waken. Het goede nieuws: dit kan weer in orde komen. 

Wil je terug naar je ex? Wacht daar dan niet te lang mee en geef bij jouw ex aan dat je het wel weer een keer wilt proberen. Wie weet is de liefde toch niet helemaal uitgebloeid. Het zou zonde zijn als je daar te laat achterkomt, op een gegeven moment is het namelijk afgelopen en gaan jullie allebei een eigen richting in.

Thomas Berge
Het is al twee keer uit geweest met Thomas Berge en zijn vriendin Cassidy Roeks. In beide gevallen is het gelukt om deze relatie te lijmen. Cassidy Roeks is voor het grote publiek minder bekend. Zij deed in 2016 auditie van The Next Boy/ Girl Band en heeft in 2017 met The Voice of Holland meegedaan. In beide gevallen wist zij het niet verder te schoppen dan de audities.

Zowel Thomas als Cassidy zijn niet echt open over hun relatie in interviews. Er worden dan ook geen duidelijke antwoorden gegeven over het hoe gaat. Toch kun je uit de interviews opmaken dat het waarschijnlijk met de drukke werkschema’s van de twee te maken heeft gehad. Ze zagen elkaar te weinig. Helaas is dit een gevaar dat bij veel relaties op de loer ligt. Door elkaar weer vaker te zien is dit probleem te verhelpen.

Gaby Blaaser
Gaby is een Nederlandse actrice en heeft nooit verteld wie haar ex precies was. Dat ze terug ging naar haar ex is dan ook gebaseerd op een interview dat ze met Shownieuws gehad heeft op de rode loper. Het duurde bij Gaby ongeveer 5 jaar voor ze weer een relatie met haar ex startte. In de tussentijd heeft ze een relatie met dj Nick Baas gehad.

Aan dit verhaal is op te maken dat het dus niet altijd te laat hoeft te zijn. Soms is de liefde zo sterk, dat later bij elkaar komen een optie blijft. Vaak gaat het hierbij om relaties die een zeer sterke indruk hebben achtergelaten. In de meeste gevallen is de kans namelijk klein dat het na zo’n lange periode nog goed komt. Vaak zit je al lang weer in een nieuwe relatie en heeft jullie leven een geheel andere wending genomen.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier