Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto:

Extra raadsvergadering gemeente West Betuwe

  •   199 keer gelezen

WEST BETUWE • De gemeenteraad van de gemeente West Betuwe houdt maandag 18 mei een extra raadsvergadering. Deze vindt plaats op verzoek van een meerderheid van de fracties.

Eerder deze week werd een breuk in de coalitie bekendgemaakt. In de extra raadsvergadering wordt gesproken over deze politieke situatie. De vergadering vindt fysiek plaats in de raadszaal in Geldermalsen en start om 20:00 uur.

Geen publiek
De vergadering is openbaar, maar in de raadszaal wordt geen publiek toegelaten. Dit om de gepaste afstand van 1,5 meter te kunnen houden. In de raadszaal zijn alleen de 31 raadsleden, de burgemeester, de wethouders en de griffier aanwezig. Geïnteresseerden kunnen wel live meeluisteren via de website van de raad.

Komende vergaderingen
Tijdens het Presidium van 14 mei is ook gesproken over het digitaal vergaderen. De vergaderingen die in de nabije toekomst liggen, vinden digitaal plaats. Dit gaat om de oordeelsvormende voorrondes van dinsdag 19 mei. Maar ook de beeldvormende avonden op 2 en 8 juni gaan online plaatsvinden.

Voor deze vergaderingen maakt de raad gebruik van Zoom. Inwoners krijgen de gelegenheid om mee te praten in een beveiligde sessie. Voor deelname is registratie vooraf en een wachtwoord nodig. Hierover volgt later meer informatie.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }