Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Bierproeven.nu

Binnen blijven geen straf met Only for Men livestreams

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • Nu iedereen al een paar weken zo veel als mogelijk thuis blijft, beginnen mensen steeds meer zaken te missen. Zeker nu de zon zich laat zien.


Een heerlijk biertje proeven op het terras, voetbal kijken op zondag, een concertje pakken of met vrienden rond de barbecue. Mannenmodewinkel Only for Men zorgt ervoor dat dit op veilige afstand toch kan, vanuit huis.

Waar de modeketen normaal gezien spraakmakende evenementen in en rondom de winkels organiseert, zorgt zij er nu voor dat thuisblijvers zich voldoende kunnen vermaken.

Thuisbierproeverij
Haal je favoriete pils, weizen en IPA in huis en doe op 8 mei om 20:00 uur live mee met een bierproeverij op de Facebookpagina van Only for Men. Onder leiding van biersommelier Ivo leren deelnemers alles over de smaken in bier, geschiedenis en brouwmethodes. Kijk voor meer informatie op de bierproeverij pagina en proost mee.

Mis jij de eredivisie ook al zo erg of praat je het liefst de hele dag over voetbal? Schakel dan op 12 mei om 20:00 uur in via Facebook Live en stel Hans Kraay Jr. en Gert Kruys alle brandende voetbalvragen.

Livestream maatpakken
Altijd al willen weten hoe het samenstellen van een maatpak bij Only for Men in zijn werk gaat? Maatwerkspecialist Mike neemt deelnemers via Facebook Live op woensdag 13 mei vanaf 15:00 uur mee in de wondere wereld van maatwerk. Van het kiezen van stoffen tot de knopen. 

Geen festivals? Geen probleem! Zing uit volle borst mee met 'All Things Under The Sun' en 'Mind Made Up' op zondag 17 mei. Wulf geeft dan via de Facebookpagina van Only for Men een live digitaal concert.

Acties, recepten en modeadvies
Naast digitale sportlessen, concerten en informatieve streams, deelt Only for Men wekelijks ook online modeadvies in 'Modeadvies vanaf je Bank' en de heerlijkste recepten van restaurant Bitemark Alkmaar via 'Quarantaine Recepten'. Ook deelt de mannenmodeketen geregeld leuke winacties en uitdagingen om de dagen thuis mee door te komen.

Benieuwd wanneer jouw favoriete digitale event online is? Bekijk dan de digitale eventkalender.
 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier