Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: nl.123rf.com

De Stapelbakker in Beesd start met take-away

  •   323 keer gelezen

BEESD • Vanwege de strenge Covid-19 maatregelen is restaurant de Stapelbakker sinds 16 maart gesloten. Maar per 1 mei start Pannenkoekenhuis de Stapelbakker, aan de rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd met een afhaalmogelijkheid van pannenkoeken, salades en een weekend special van landgoedkok Djon Okkerse.   

In de afgelopen weken konden bezoekers van het landgoed een kopje koffie met huisgemaakte taart afhalen bij een foodtruck voor de Landgoedwinkel. Velen namen iets mee, om samen te picknicken langs de Notenlaan of op stille plekjes op het landgoed.   

Vanaf vrijdag 1 mei is het nu ook mogelijk om eten te bestellen bij de Stapelbakker en dit af te halen. De koks van de Stapelbakker bereiden een selectie van de menukaart. 

Chefkok Djon Okkerse maakt wekelijks een van zijn specialiteiten van het seizoen als weekend special. Hij kookt normaal gesproken op hoog niveau voor de locaties op het landgoed. Op vrijdagmiddag vanaf 14:00 uur is hij aan het werk te zien, via een live blog op Facebook en Instagram (landgoed Mariënwaerdt).  

Meer informatie over bestellen en het menu is te vinden op stapelbakker.nl.

Steun het landgoed 
Met de aankopen wordt landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, een 900 hectare groot familielandgoed in de Betuwe, ondersteund. Op het uitgestrekte landgoed kan prachtig gewandeld en gefietst worden.  Er zijn vijf locaties voor feesten en vergaderingen en een pannenkoekenhuis, die nu allemaal dicht zijn. Alleen de Landgoedwinkel met eigen producten, een bakkerij en een breed scala aan biologische producten is nog open.

Het landgoed heeft zo’n 200 mensen in dienst, waarvan er nu ongeveer 150 thuis zitten. De inkomsten zijn met deze situatie sterk teruggelopen, terwijl de kosten hoog blijven, ondanks de tegemoetkoming van de overheid. Het landgoed kan alle steun daarom heel goed gebruiken in deze tijd!  

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }