Stichting HeartView for You uit Asperen komt met een kaartenactie
Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Aangeleverd

Stichting HeartView for You uit Asperen komt met een kaartenactie

  •   keer gelezen

ASPEREN • Stichting HeartView for You uit Asperen komt met een kaartenactie 'bemoedig met een kaartje'.


"In deze tijd sturen we meer kaartjes, willen we iemand even wat bemoedigen. Een klein gebaar, maar zo waardevol”, zegt Everdina Sleeuwenhoek namens Heartview for You. 

“Ook als een non-profit stichting merken we dat het fijn is als we zelf bemoedigd worden. Zeker nu alle activiteiten weggevallen zijn, we niet naar Roemenië kunnen om daar bijvoorbeeld de voedselpakketten uit te delen, de outreaches die nu niet door kunnen gaan, de vrouwendag die we moeten verplaatsen, de kledinginzamelingsactie en zo kunnen we nog even doorgaan. Het betekent helaas ook dat we ook veel inkomsten missen, en daarom deze actie.”

Twee doelen
De kaartenactie dient twee doelen. “Met de verkoop worden we als stichting bemoedigd, en hopen we dat velen die de kaartjes ontvangen ook bemoedigd mogen worden met de kaarten. Dat is ons hart. Ons hart is Liefde delen en dat ervaren we dat we hiermee mogen doen!”

Everdina vertelt dat de stichting de kaarten helemaal zelf heeft ontworpen. “Elke fotokaart is vanuit het hart gemaakt en het is zo leuk om ze nu te kunnen delen.” Wie de stichting Heartview for You wil helpen, kan een kaartenset kopen. In Asperen worden deze gratis thuis bezorgd. 

Een set kaarten kost 4,50 euro en kopers krijgen dan zes fotokaarten met verschillende bemoedigende teksten. Bestellen kan via: heartviewforyou@gmail.com of kijk op https://heartviewforyou.nl/activiteitenprojecten/kaartenactie. De kaarten zijn ook te koop bij U kunt ze ook kopen bij Marie Olief, Kerkstraat 50 in Leerdam.

Noodhulp
Naast deze kaartenactie is begin april ook een noodhulpactie opgestart voor voedselpakketten.

“Voor 20 euro geeft u een Roma gezin voor een week lang eten. De omstandigheden in Roemenië voor de Roma is momenteel echt vol armoede. Total Lockdown, geen werk, geen school, waardoor de kinderen warme maaltijden missen, geen inkomen, slechte onderkomens en nog meer. De situaties zijn zeer schrijnend.”

Ook aan deze actie kunnen mensen nog meedoen. Honderd procent gaat direct naar Roemenië. De zendelingen daar kopen de pakketten en delen ze zelf uit, dus komt zeker goed terecht. Lees meer informatie hierover op: https://heartviewforyou.nl/activiteitenprojecten/noodactie-voedselpakketen.

“Laten we elkaar bemoedigen!”

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier