Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Er heerste een gezellige sfeer in Rumpt.
• Er heerste een gezellige sfeer in Rumpt. (Foto: Aangeleverd)

Koninklijke sfeer tijdens Koningsdag bij Linge's Zorglandgoed

  •   keer gelezen

RUMPT • Op Linge's Zorglandgoed in Rumpt is maandag de eerste Koningsdag gevierd. Weliswaar in coronatijd, maar het feestje in de grote beschutte binnentuin van het landgoed was zeker geslaagd te noemen.


Alle bewoners leven als een groot gezin binnen de muren van Linge's Zorglandgoed en daarom kon het feest deze dag gewoon doorgaan.

Het team Welzijn organiseerde een ouderwets Koningsdagfeest voor de 32 bewoners. De vlag werd gehesen en plechtig werd het Wilhelmus gezamenlijk gezongen. Vervolgens stonden zes Oud Hollandse spellen op het programma met onder andere koekhappen, blik gooien en een reuze bellenblaas. Er werden zes teams gevormd vanuit de zes huiskamers en er is gezellig met elkaar gespeeld en gelachen. Vanuit de Pipo smulwagen serveerden medewerkers ranja en poffertjes.

Op gezellige muziek werden er dansjes en een heuse polonaise ingezet. Bewoners en vaste vertrouwde medewerkers genoten samen van deze eerste zonovergoten Koningsdag op het Zorglandgoed.

Familie en dierbaren konden deze feestelijkheden niet mee vieren, echter foto's en filmpjes zijn al volop gedeeld op het Familienet, Whatsapp en andere multimedia.

"Wat boffen we op het Linge's Zorglandgoed met de mooie, groene ruimte en de mogelijkheid dit te kunnen vieren met elkaar in deze bijzondere tijd en met onze bijzondere doelgroep, waar het gevreesde coronavirus gelukkig niet binnen is. We hopen van harte dat zo te houden", laten Nicoline van Iperen en Cor van den Berg weten, ook namens alle medewerkers.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier