Logo hetkontakt.nl/leerdam
De Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt zal dit jaar niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen.
De Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt zal dit jaar niet doorgaan in verband met de coronamaatregelen. (Foto: Nico Van Ganzewinkel)

Dit jaar geen landgoedfair in Beesd

  •   395 keer gelezen

BEESD • De 26e Landgoedfair op landgoed Mheerlijkheid Mariënwaerdt, die plaats zou vinden van 19 tot en met 23 augustus 2020, gaat niet door.

Met de maatregelen omtrent het Covid-19 virus, waarbij is besloten dat evenementen met vergunningsplicht tot 1 september 2020 verboden zijn, kan ook de Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd niet doorgaan. 

In de afgelopen 25 jaar groeide de Landgoedfair uit tot een van de bekendste en grootste buitenbeurzen van Nederland. Het evenement dat in 1995 haar eerste editie kende, trok een landelijk publiek naar het landgoed.

De Landgoedfair was het vliegwiel voor de vele activiteiten op het landgoed, zoals de Landgoedwinkel, het pannenkoekenhuis de Stapelbakker en de locaties voor feesten en vergaderingen.

Helaas ligt nu alles stil, behalve de landbouw, productie van kaas en delicatessen en de Landgoedwinkel.

Vanaf 20 mei hoopt de familie Van Verschuer de horeca weer te kunnen openen, maar voor de Landgoedfair geldt helaas dat deze niet naar later in het jaar verzet kan worden.

Volgend jaar hoopt het landgoed weer de standhouders en vele gasten van de Landgoedfair als vanouds te kunnen ontvangen.   

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }