Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Stockfoto 123RF

Only for Men introduceert live spinningsessie met Michael Boogerd voor binnenblijvers

  •   39 keer gelezen

GELDERMALSEN • Binnen moeten blijven voor de veiligheid van jezelf en anderen hoeft niet te betekenen dat we massaal op de bank blijven zitten. Mannenmodeketen Only for Men organiseert namelijk verschillende workshops en sportsessies via hun social media om, thuis, in beweging blijven.

Normaal gesproken houdt Only for Men verschillende (sport)events in en om de winkels. Omdat deze events de komende maanden niet doorgaan, in verband met de uitbraak van het coronavirus, komen verschillende events gewoon thuis Zo ook een exclusieve spinningsessie via Facebook Live met Michael Boogerd.

Donderdag 26 maart vanaf 19:00 uur kan er mee gedaan worden aan een live fietssessie onder leiding van de voormalig beroepswielrenner. Michael Boogerd is de meest succesvolle Nederlandse klassementsrenner. Zijn belangrijkste overwinningen zijn de Amstel Gold Race in 1999, twee etappes in de Ronde van Frankrijk en hij is driemaal Nederlands kampioen geworden. Beleef een prachtige tocht, gewoon vanuit de huiskamer of sportzolder! Komt die hometrainer toch van pas!

Meer online events of workshops bijwonen? Ontdek bijvoorbeeld hoe je de lekkerste cocktails maakt of doe mee met een live workout onder leiding van een personal trainer. 

Meer informatie: https://www.onlyformen.nl/events/.

 
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }