Logo hetkontakt.nl/leerdam
ingezonden mededeling

Op welke manieren maak je jouw huis zo slim mogelijk?

  •   31 keer gelezen

Je huis slim maken, biedt een hoop voordelen. Er is natuurlijk wel een investering voor nodig, maar hier zal je nog lang van profiteren.

Je kunt met ieder budget al beginnen om je huis slim te maken. Hierdoor woon je niet alleen comfortabeler, het is vaak ook nog eens veiliger. Het is dan ook logisch dat een hoop mensen hier volop mee bezig zijn. Ben je ook van plan om je huis smart te maken, of ben je benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Dan zit je hier op de juiste plek! Wij hebben namelijk een aantal verschillende manieren op een rijtje gezet waarmee ook jij je huis smart kunt maken, lees dus snel verder!

Smart beveiliging
Een belangrijk onderdeel van smart home toepassingen is het beveiligen van je huis. Er zijn ontzettend veel verschillende opties om dit te doen. Kijk eens bij smarthome specialist 50five, zij hebben heel veel producten. Om je alvast een beter beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij er ook een aantal op een rijtje gezet.

-    Smart slot die automatisch je deur op slot doet als je weg gaat.
-    Smart beveiligingssysteem die je overal vandaan kunt bedienen, je hebt dus altijd controle.
-    Smart rookmelders die direct een melding maken bij de meldkamer.
-    Smart kluis om je reservesleutel te bewaren.

Energieverbruik
Naast veiligheid is een voordeel van smart home oplossingen ook dat je veel kan besparen op je energiekosten, en bewuster bezig kunt zijn. Het beste hiervan is dat je er zelf eigenlijk niet eens iets voor hoeft te doen. De verlichting gaat automatisch aan en uit, bijvoorbeeld door en bewegingssensor. Ook de thermostaat regelt alles zelf zodat er niet teveel energie wordt verbruikt. Je kunt deze slimme thermostaten bij 50five bestellen. 

Smart bediening van je apparaten
Veel mensen kiezen vooral voor smart toepassingen omdat je hierdoor comfortabeler kunt wonen. Dit komt aan de ene kant omdat veel apparaten automatisch handelen. Daarnaast is het heel makkelijk om via een app je apparaten aan te sturen. Je kunt er zelfs voor zorgen dat het mogelijk wordt om bijna alles met je telefoon of stem te bedienen. De opties zijn eindeloos met smart apparaten. Van het in de gaten houden van je baby met een smart babyfoon tot het aansturen van je gordijnen met je stem, het is allemaal mogelijk.
 

Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }