Logo hetkontakt.nl/leerdam
Valentijnsconcert, •  Door Eensgezinsheid Heukelum
Valentijnsconcert, • Door Eensgezinsheid Heukelum (Foto: Nico Van Ganzewinkel)
FOTO'S

Valentijnsconcert van Door Eensgezindheid uit Heukelum [update

  •   506 keer gelezen

HEUKELUM • Fanfarecorps Door Eensgezindheid uit Heukelum hield zaterdag haar jaarconcert met als thema 'Valentijn'.

De avond werd geopend met de mars 'Line Up', waarbij zowel de slagwerkgroep als de fanfare speelden. Na het openingswoord van voorzitter Niko de Ruiter was het de beurt aan de slagwerkgroep. Zij speelden onder leiding van Luuk van Rossum onder andere 'Eleni'. Een mooi stuk, aangevuld met twee saxofonisten. 

Na de pauze was het de beurt aan de fanfare. Zij stonden onder leiding van Dick Jan Veerbeek. Er werd een gevarieerd programma gespeeld. Van zware concertwerken als 'Power of the Megatsunami' tot bekende nummers als 'Love Shine a light'. De avond werd geëindigd door nog een gezamenlijk nummer, namelijk 'God only knows', beter bekend als de slottune van de kerst afleveringen van 'All you need is love'. 

Jubilarissen
Ook dit jaar waren er weer meerdere jubilarissen. Zeven trouwe leden hebben het speldje voor 5 jaar lidmaatschap mogen ontvangen. Sarine Donga werd 12,5 jaar geleden lid van 'Door Eensgezindheid'.

Buiten deze mooie jubilarissen is ook Hans van Roon in het zonnetje gezet. Nadat hij jaren lang lid is geweest bij de slagwerkgroep is hij daar onlangs mee gestopt. Dit wil niet zeggen dat hij de muziek helemaal los kan laten, integendeel zelfs! Hij is nog altijd de tambour-maître van Door Eensgezindheid en doet nog steeds veel achter de schermen. Mede hierom is Hans van Roon tijdens het jaarconcert tot erelid benoemd.
 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }