Logo hetkontakt.nl/leerdam
ingezonden mededeling

Op deze manieren maak je je huis nog leuker

  •   keer gelezen

Hoe tevreden je ook bent met je woning, met behulp van de volgende vijf manieren maak je je huis nog leuker. Zelfs een kleine verandering kan je woongenot namelijk flink verhogen en er voor zorgen dat je huis een echte upgrade krijgt.

Meer leefruimte creëren
Droom jij van een extra slaapkamer, een hobbykamer of een werkkamer? Creëer dan meer leefruimte. Bijvoorbeeld door middel van een serre of dakkapel. Een serre of dakkapel plaatsen en de kosten hiervan zijn bovendien vaak een goede investering. Je zorgt namelijk niet alleen voor meer licht en ruimte in huis, ook de waarde van je huis stijgt aanzienlijk.

Veranda in de tuin maken
De tuin is de plek om tot rust te komen. Maak je tuin dus nog leuker door hem eens flink op te knappen. Richt je tuin bijvoorbeeld in volgens de laatste tuintrends of maak een overkapping. Zo is een veranda het hele jaar door een heerlijke plek om te vertoeven. Onder de veranda zit je namelijk altijd droog, in de schaduw, uit de wind en lekker knus.

Andere kleur op de muren
Door je muren in een andere kleur te verven, geef je je huis een complete make-over. Schilder bijvoorbeeld één muur in een opvallende kleur, of voeg warme en natuurlijke kleuren toe aan je interieur. Dit is niet alleen hip; je zult zien dat je op deze manier ook meer eenheid creëert. Hierdoor lijkt je huis ineens een stuk ruimer en rustiger.

Nieuw aanrecht
Ben je uitgekeken op je huidige keuken maar vind je het te duur om een nieuwe keuken te laten plaatsen? Kies dan voor een nieuw aanrecht. Met een nieuw aanrecht lijkt je keuken weer als nieuw, zonder dat je de boel verbouwd hebt. Door ook nog eens een likjes verf op de keukenkastjes te doen en wat nieuwe accessoires te plaatsen, geef je je keuken een complete metamorfose.

Speel met details
De beste manier om je huis leuker te maken is door je interieur persoonlijker te maken. Maak van je woning dus echt je eigen plekje door middel van details en accessoires die bij jou passen. Denk hierbij aan mooie foto's, bijzondere souvenirs of een verzameling. Zorg er wel voor dat je geen overdaad aan accessoires in je huis plaatst. Je wilt immers voorkomen dat je huis te vol wordt en hierdoor rommelig en onrustig overkomt.

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }