Logo hetkontakt.nl/leerdam
Top 2000 dienst in Leerdamse Bethelkerk
Top 2000 dienst in Leerdamse Bethelkerk (Foto: Nico van Ganzewinkel)

Lekker swingen tijdens Top2000-dienst in Leerdam

  •   1673 keer gelezen

LEERDAM • De eerste van drie Top2000-kerkdiensten in Leerdam zit erop. Oud-topatleet Nelli Cooman wist samen met het projectkoor en de band de zaal aan het swingen te krijgen.

Vanwege de enorme belangstelling zijn er dit jaar drie diensten, met steeds dezelfde nummers uit de Top2000. Geïnspireerd door de hits vertellen verschillende sprekers iets vanuit hun eigen achtergrond of ervaringen. Door gratis kaarten uit te geven, kan de bezoekersstroom in goede banen geleid worden. 

De tweede dienst is vandaag, zondag 29 december om 13:00 uur en de derde dienst om 16:00 uur. Een kwartier voor aanvang worden gereserveerde kaarten die nog niet zijn opgehaald, vrijgegeven. 

Begin
De rode draad die door de nummers heen loopt en die de gastsprekers ook mee krijgen als huiswerk is 'begin'. "Door er geen vraagteken of uitroepteken achter te zetten en er ook niets voor te zetten, kun je met dit woord alle kanten op", legde mede-organisator Anton Heijsteeg in Het Kontakt van 24 december uit. "De gastsprekers mogen er zelf een draai aan geven die past bij de hit die hen aanspreekt". Elke spreker krijgt een paar minuten de tijd om iets krachtigs en aansprekends over 'begin' neer te zetten.

"Het draait uiteindelijk allemaal om de muziek", vult dirigente en algeheel muzikaal leider Anniecke van Delft aan. Dit jaar staan onder andere 'Nothing else matters' van Metallica, 'Hier' van BlØf, 'You raise me up' van Westlife en 'What about us' van Pink op de playlist.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Top2000-diensten in Leerdam.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }