Logo hetkontakt.nl/leerdam
ingezonden mededeling

Op zoek naar een slotenmaker?

  •   150 keer gelezen

LEERDAM • Jezelf buitengesloten? Of is het slot gewoon verouderd? Dat kan iedereen een keer  gebeuren… Het is alleen wel handig dat er iemand voor je klaar staat. Je wil tenslotte zo snel mogelijk weer bezig met je dagelijkse activiteiten.

Slotenmaker 24 in Leerdam staat altijd voor je klaar. Zelfs op zon- en feestdagen openen ze al uw sloten en staan ze binnen 30 minuten bij je op de stoep. Wel zo makkelijk als je een snelle service voor de goede prijs wil, de klant is bij Slotenmaker 24 in Leerdam daadwerkelijk de koning. Of het nu gaat om het openen van auto's, huisdeuren, kluizen, garages, brievenbussen of kasten; zei kunnen het allemaal.

Veilig gevoel in huis
Je voelt je thuis niet helemaal veilig? Of maakt u zich zorgen om de juiste bescherming? Slotenmaker 24 geeft je gratis advies op het gebied van veiligheid. Tevens zijn de medewerkers op de hoogte van de nieuwe middelen die elk jaar op de markt verschijnen. Meestal kun je jouw huis al beter beschermen door een aantal simpele veiligheidsmaatregelen te nemen. Deze mogelijkheid laten ze graag gratis aan je zien tijdens een bezoek om je huis en je familie beter te beschermen. 

Altijd bereikbaar
Door de 24-uurs service staat Slotenmaker 24 ook 's avonds, 's nachts, in het weekend en op feestdagen voor je klaar. Het streven is ook om binnen 30 minuten voor je klaar te staan om je zo snel mogelijk te helpen. Meestal gaat het om een dichtgevallen deur waar de klant niet meer naar binnen kan. De medewerkers van Slotenmakers in Leerdam hebben dit meestal snel en zonder schade weer voor elkaar, hierdoor kost dit meestal niet zoveel. Als je een professionele serieuze slotenmaker in Leerdam zoekt moet je bij Slotenmaker 24 zijn.

Erkende kwaliteit
Slotenmaker 24 in Leerdam werkt alleen samen met bekende leveranciers. Hierdoor ben je gegarandeerd veilig en gekeurd materiaal ontvangt. Je kunt onder andere producten van: Abus, Keso, Bks, Lseo, Wilka en Dom in ons assortiment vinden. Tevens weten onze experts precies waar ze rekening mee moeten houden tijdens het plaatsen of verbouwen. Ze zijn opgeleid om de juiste richtlijnen van de fabrikant en het politiekeurmerk te volgen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }