Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Afgelopen jaar is er ook een dwarsfluitdag gehouden.
• Afgelopen jaar is er ook een dwarsfluitdag gehouden. (Foto: aangeleverd)

Aanmelding geopend voor dwarsfluitdag in februari

  •   124 keer gelezen

CULEMBORG • Fluitisten uit het hele land kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Dwarsfluitdag die op zaterdag 15 februari 2020 in Culemborg wordt georganiseerd.

Deze dwarsfluitdag vindt plaats in De Brede School aan de Zijderupsvlinderlaan 2 te Culemborg en duurt van 13:00 tot 17:30 uur. Iedereen die dwarsfluit speelt, jong of oud, beginner of (ver-)gevorderd, kan meedoen.

Sprankelende muziek
Elke fluitist wordt ingedeeld in een passende groep die met docenten Erik Verbeek, Iris van der Wardt en Marilou Krouwel werkt aan mooie en sprankelende fluitmuziek. Ook  vormen alle deelnemers samen een groot fluitorkest, waarbij ook de mogelijkheid is om de piccolo, altfluit of basfluit te bespelen.

Kennis delen
De docenten behandelen diverse onderwerpen met betrekking tot het dwarsfluitspel, en delen graag hun enthousiasme voor het instrument en hun kennis en kunde met anderen. Erik Verbeek heeft een lespraktijk in Geldermalsen, Iris van der Wardt geeft les bij Pieter Aafjes in Culemborg, en in Ingen, Rhenen, Elst en Beusichem. Marilou Krouwel is docente in Everdingen, Leerdam, Vianen en bij Kunsteducatie Culemborg (KEC).

Voor meer informatie en aanmelden: m.krouwel@casema.nl. De deelnamekosten van deze Dwarsfluitdag bedragen voor jongeren t/m 21 jaar 10,00 euro en voor volwassenen 15,00 euro.

Concert
Om 16:45 uur vindt er een afsluitend concert plaats, waarbij de fluitisten zullen optreden. Geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }