Logo hetkontakt.nl/leerdam

Honderdste speelrecht certificaat verkocht via The Dutch Auction House

  •   250 keer gelezen

SPIJK • In de zestiende biedingsronde van The Dutch Auction House is het honderdste speelrechtcertificaat verkocht.

"Binnen zeven maanden na de lancering van The Dutch Auction House is deze mijlpaal behaald en daar zijn we enorm trots op", aldus Phil Helsby, algemeen directeur. "Ook zijn we trots op onze Members die hier hun steentje aan hebben bijgedragen door Potential Members aan te brengen! En natuurlijk willen we de honderd nieuwe Members bedanken dat zij The Dutch een warm hart toedragen en een Membership hebben aangekocht."

"Deze positieve ontwikkeling willen we blijven doorzetten. Geïnteresseerden kunnen via een online veiling een speelrechtcertificaat van The Dutch kopen. Deze online veiling heeft een beveiligde en afgeschermde biedomgeving waar vraag en aanbod aan elkaar worden gekoppeld. Op deze manier ontstaat een onafhankelijke marktwerking."" 

Ledengroei
Sinds de opening van The Dutch in 2011 was de ledengroei ongekend groot. Mede door veranderde wetgeving en slechtere economische tijden stagneerde deze groei echter. Er ontstond zelfs een ´wachtlijst´ van Members die hun privé certificaat wilden verkopen. The Dutch Auction House blijkt een schot in de roos.

Phil Helsby, algemeen directeur van The Dutch: "Er vinden elke dag gesprekken plaats tussen onze golfprofessionals en geïnteresseerden waardoor het aantal Potential Members blijft groeien. Er is nog steeds veel interesse in The Dutch. Daar ben ik trots op. Door onze nieuwe aanpak is het eenvoudiger om toe te treden als Member. Ook ons schitterende clubhuis, de top faciliteiten en het zeer uitgebreide zakelijk actieve netwerk draagt daar in belangrijke mate aan bij. Ook het persoonlijke contact van ons Membership Services team en de inzet van de golfprofessionals als accountmanager geven net die extra toegevoegde waarde die golfers prettig vinden."
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }