Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Het Oude Posthuys aan de Meent in Leerdam.
• Het Oude Posthuys aan de Meent in Leerdam.

Oude Posthuys: 'Beleving creëren voor gasten'

  •   285 keer gelezen

LEERDAM • "Het allerbelangrijkste is dat onze gasten het naar hun zin hebben, zich hier op hun gemak voelen." Cheyenne van Het Oude Posthuys in Leerdam is er meteen heel duidelijk over. "We maken onze gasten graag blij, willen hen een fijne tijd laten beleven in ons restaurant en in ons hotel."

Haar partner David, die Cheyenne bijstaat in het runnen van Het Oude Posthuys aan de Meent in Leerdam, denkt dat dat prima lukt. "Ik zou liever hier willen verblijven dan in een hotel van een grote keten. Het is persoonlijker, er ligt hier zoveel meer gevoel in."

Het duo voelt zich inmiddels helemaal thuis in Leerdam, waar ze sinds juli Het Oude Posthuys exploiteren.

"Wat ons opvalt is dat Leerdam echt een gemeenschap is, iedereen kent elkaar." En daar speelt Cheyenne graag op in. "We willen heel graag juist de lokale bevolking trekken, zoveel mogelijk mensen van hier over de vloer krijgen en hen in de watten leggen."

Dat kan natuurlijk in het hotel, maar zeker ook in het restaurant. De chef en haar team bereiden de heerlijkste gerechten van verse ingrediënten en top kwaliteit producten. "Er is veel aandacht voor eten in Het Oude Posthuys", zo laat Cheyenne weten.

Kwaliteit
"Kwaliteit staat hoog in het vaandel, maar we willen vooral een beleving creëren voor de gasten." En bij al die heerlijke gerechten kan een goede, maar zeer zeker ook betaalbare wijn worden geserveerd, die opgeslagen liggen in de kluis van Het Oude Posthuys.

Cheyenne en David voelden zich meteen tot het pand in Leerdam aangetrokken.

"Het pand is prachtig, het zit op een mooie locatie, aan het water. De kamers zijn erg mooi. De gasten hebben bij goed weer ook de mogelijkheid om lekker rustig buiten te eten. Bovendien leent Het Oude Posthuys zich voor diverse gelegenheden. De private dining room, lounge bar of de sfeervolle grote zaal van het Oude Posthuys kan worden gebruikt voor een familiefeestje of zakelijk evenement.

Afgelopen weekend kwam Sinterklaas in hoogsteigen persoon langs in het restaurant. Tijdens een brunch genoten de kinderen, en de overige gasten, van een gezellige middag.

Inmiddels is Het Oude Posthuys helemaal in kerstsfeer omgetoverd. Het restaurant is tijdens de kerstdagen al bijna volgeboekt.

Meer informatie: www.hetoudeposthuys.nl

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }