Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: AS Media

MCD Leerdam nog altijd dicht na brand

  •   1517 keer gelezen

LEERDAM • De MCD aan het Eiland in Leerdam is nog altijd gesloten, na de brand die er in de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 november woedde.

In eerste instantie zou de winkel in het weekend gesloten blijven, maar de schade blijkt toch omvangrijker dan gedacht.

Een week na de brand meldde MCD op haar Facebookpagina dat de winkel langer gesloten zou blijven: "Door de brand zijn wij inmiddels al een week gesloten. Helaas duurt het schoonmaken van kassa's en apparatuur veel langer dan we hadden verwacht. Om veiligheidsredenen hebben we alle producten uit de winkel verwijderd. In de tussentijd werken wij hard door om de winkel zo snel mogelijk weer te openen."

Wanneer de winkel weer open gaat is nog niet bekend, zo laat MCD weten. "Op dit moment weten we nog niet wanneer de MCD in Leerdam weer open gaat. Uiteraard doen we er alles aan, samen met onze leveranciers, om zo snel mogelijk weer open te gaan. Wanneer het zover is, laten wij dit uiteraard weten!"

Brand
In de nacht van 21 op 22 november werd de brandweer opgeroepen voor een brand bij de MCD aan het Eiland in Leerdam. Het vuur ontstond in een Dixi toilet die naast het gebouw stond. Vrij snel sloeg de brand over naar het winkelpand. De brandweer had het vuur vrij snel onder controle, waarmee grote schade aan het pand voorkomen leek te zijn.

De gevolgen van de brand blijken nu groter dan aanvankelijk gedacht werd.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }