Logo hetkontakt.nl/leerdam
• Peter van Opijnen en Dineke Blok zijn trots op hun mooie winkel.
• Peter van Opijnen en Dineke Blok zijn trots op hun mooie winkel. (Foto: Peter Verbeek)

Electro World Leerdam: #mooivoorelkaar

  •   1209 keer gelezen

LEERDAM • Staande tussen een ereboog van gekleurde ballonnen hebben dochter Dionne en kleindochters Vajen en Namée donderdagavond de totaal vernieuwde en vergrote winkel van Dineke Blok en Peter van Opijnen 'open geknipt'. De winkel gaat nu verder onder de naam Electro World Leerdam.

"Op deze locatie in de Vlietskant zitten we pas 2,5 jaar," vertelt Dineke Blok.

"Als Witgoed Specialist verkochten we alleen witgoedapparatuur, inbouw en klein huishoudelijk. Al na enkele weken hadden we het idee dat de showroom te klein was. Doordat we geen geschiktere locatie konden vinden, is er een tijd niets gebeurd. Toen dit pand een andere eigenaar kreeg was die bereid met ons mee te denken. We konden onder andere het magazijn bij de winkel trekken, en daar weer achter ontstond plaats voor kantoor, pantry en magazijn."

Witgoed Specialist valt, evenals Electro World, onder inkooporganisatie United Retail. Die heeft twee verschillende formules: enerzijds alleen witgoed, anderzijds witgoed in combinatie met beeld en geluid. Doordat de showroom flink vergroot kon worden kwam er genoeg ruimte vrij. Die is gebruikt om beeld en geluid aan het assortiment toe te voegen, en de inbouwafdeling uit te breiden.

Compleet vernieuwd

"In de achterliggende periode is er met man en macht gewerkt. Er zijn vier tussenmuren gesloopt, het interieur is compleet vernieuwd, de hele winkel is voorzien van LED-panelen, alles is geïsoleerd en brandveilig gemaakt, en er is een warmtepomp geïnstalleerd." 

"Daarnaast zijn er vier afdelingen gecreëerd die met elkaar in verbinding staan: beeld en geluid, wassen en drogen, keuken/klein huishoudelijk en het Miele Inspirience Centre. Dat laatste krijg je niet zo maar. Zowel verkoopadviseurs als monteurs moeten veel kennis van zaken hebben, en we zijn er dan ook heel trots op dat we dat goed voor elkaar hebben," merkt Dineke op.

Electro World Leerdam is écht een zaak met beleving geworden. Dat is ook nodig want het is de grootste elektronicawinkel van de regio. Cijfers wijzen uit dat 84 procent van de consumenten nog steeds de voorkeur geeft aan fysiek winkelen. De klant wil goed worden geholpen én worden ontzorgd.

"Wij vinden het belangrijk dat Leerdam een regiofunctie vervult en weten zeker dat deze winkel daar een grote bijdrage aan levert," aldus Dineke en Peter. "In de winkel is alles klaar voor directe demonstratie. Bovendien zijn er zitjes waar verkoopadviseur en klant ongestoord en in alle rust kunnen overleggen. Kortom, Electro World Leerdam is klaar voor de toekomst!"

door Peter Verbeek

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }