Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Nico Van Ganzewinkel

Koninklijke onderscheidingen bij brandweer Waardenburg

  •   keer gelezen

WAARDENBURG • Burgemeester Servaas Stoop heeft vrijdag tijdens de jaaravond van de vrijwillige brandweer in Waardenburg twee koninklijke onderscheidingen uitgereikt.


Anthonie Donker uit Haaften (52 jaar) kreeg zijn onderscheiding voor zijn langdurige bijdrage aan de veiligheid in zijn woonplaats en de regio. Hij was van september 1998 tot januari 2019 onafgebroken vrijwilliger bij de brandweer. Ook is de heer Donker sinds 1 januari 2005 groepschef van de post in Waardenburg. 

Johan Horssen uit Haaften (58 jaar) kreeg zijn onderscheiding voor zijn langdurige bijdrage aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats en in de regio. Hij was van 1 juli 1989 tot 16 september 2019 onafgebroken vrijwilliger bij de brandweer. Hij vervulde daar diverse taken.

Beide heren worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij hebben zich met passie voor het vak ruim 30 jaar positief ingezet voor de brandweer. Naast hun reguliere activiteiten namen zij deel aan extra activiteiten, zoals wedstrijden, regionale activiteiten en maatschappelijke brandweerzaken. 

Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier