Logo hetkontakt.nl/leerdam

Dineren tussen de kleren bij Only for Men

  •   257 keer gelezen

GELDERMALSEN • Dineer in bijzonder pop-uprestaurant ter ere van het goede doel.

Geniet op zaterdag 14 december van heerlijke gerechten in een unieke setting tussen de kledingcollectie van Only for Men in Geldermalsen. De winkel wordt deze avond omgetoverd tot een chique pop-uprestaurant ter ere van het goede doel, de stichting Mannen voor Mannen.
 
Tijdens 'Dineren tussen de Kleren' genieten restaurantbezoekers van een volledig verzorgde avond met een uitgebreid 4-gangendiner met winterse touch, muzikaal entertainment en heerlijke wijn. Ontdek hoogstaande gerechten met ingrediënten van het seizoen, bereidt door een bevlogen chef-kok. Een plek aan tafel reserveren kan voor 39,95 euro, te betalen na afloop van de avond.

Alle opbrengsten van dit bijzondere diner worden gedoneerd aan de stichting Mannen voor Mannen.
 
Stichting Mannen voor Mannen
Only for Men vertegenwoordigt de mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor mannen die zich in een minder positieve positie bevinden. Er is gekozen om tegen prostaatkanker te vechten omdat dit één van de meest voorkomende ziektes is onder mannen.

Wil jij samen met Only for Men een vuist maken tegen prostaatkanker? Kom dan met ons dineren in Geldermalsen. Mocht je meer willen doneren, is dat altijd mogelijk! 

Kan je niet komen dineren? Dan is het ook mogelijk om een bijdrage te doneren op NL09ABNA 0612 7465 85 ten name van Mannen voor Mannen Stichting.
 
Rosmalen 
Afgelopen juni werd er in Rosmalen ruim 2500 euro opgehaald met het chique pop-uprestaurant in de winkel. Samen genoten de gasten van 's zomerse gerechten en leverden zij met liefde een bijdrage aan de bestrijding van prostaatkanker.
 
Programma
Het diner start om 20:00 uur bij Only for Men, Achter 't Veer 16 in Geldermalsen. Parkeren is gratis, en kan voor de deur.
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }