Logo hetkontakt.nl/leerdam
Foto: Hans van Vrouwerf

Hennie Huisman bij Sinterklaasintocht in Leerdam

  •   keer gelezen

LEERDAM • Nog een paar nachtjes slapen en dan zetten Sinterklaas en zijn pieten weer voet op Nederlandse bodem.


In Leerdam wacht de goedheiligman zaterdag 16 november wel een heel bijzondere ontvangst. Wanneer hij rond de klok van 14:00 uur aankomt op de Zuidwal in Leerdam, staat daar niet alleen de nieuwe burgemeester Sjors Fröhlich op hem te wachten. Niemand minder dan Hennie Huisman zal namelijk de intocht in Leerdam in goede banen leiden. Hij wordt daarin bijgestaan door LOV vice-voorzitter Rene Middag.

En dat is nog niet alles: ook Patty Pepernoot en haar vrienden Bennie Taai Taai, Paco Post en Carlo Cadeaux zullen bij de intocht in Leerdam aanwezig zijn.

Nadat de boot is afgemeerd aan de Zuidwal, maken de Sint en zijn pieten een rondrit door de stad. Daarna is het voor kinderen mogelijk om op het podium bij de kerk Sinterklaas (en zijn pieten) een hand te geven of met hem op de foto te gaan.

Daarnaast is er woensdag 27 november nog een Meet en Greet met de Sint én twee personages uit de film 'De brief voor Sinterklaas', namelijk Coco Choco en Hugo Hoge Pief. Deze Meet en Greet is in het Hofje van Mevrouw van Aerden, van 15:00 tot 16:00 uur.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2