Logo hetkontakt.nl/leerdam

Bouwfestijn van Kristalpark geslaagd

  •   147 keer gelezen

LEERDAM •  Op een koude en gelukkig zonnige woensdagmiddag werd de startbouw van het nieuwbouwproject Kristalpark in Broekgraaf in Leerdam met een officiële handeling ingeluid.

De vertegenwoordigers van de gemeente Vijfheerenlanden, de kopers van Kristalpark en andere genodigden werden feestelijk ontvangen door ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland. 

Als officieel startsignaal van de bouw heeft Wethouder Zevenhuizen samen met René Biesheuvel, algemeen directeur van Gebroeders Blokland, een insectenhotel onthuld. Dit hotel krijgt een plekje in het naastgelegen park. Een mooie toekomst voor zowel de toekomstig bewoners als de insecten die zo hard nodig zijn om het park tot bloei te laten komen. 

Er werd getoost op een voorspoedige bouw, waarna de wethouder in zijn speech de nieuwe Leerdammers een warm welkom heette. Daarna konden de kopers nader het genot van een hapje en drankje hun toekomstige buren ontmoeten en ideeën voor het nieuwe huis uitwisselen. 

Kristalpark
Kristalpark is door Parczoom (een samenwerking van Gebroeders Blokland en Klok Groep) ontwikkeld. De bouw van de 24 appartementen en 12 woningen wordt verzorgd door Ouwehand Bouw Gorinchem. Het is een project met een modern uiterlijk en bijzonder veel inhoud. Alle woningen zijn ontwikkeld met oog op de toekomst: energiezuinig en gasloos door de bodemwarmtepomp, waarvan de bronnen inmiddels al zijn geboord.

Er zijn nog twee woningen te koop. Meer informatie over dit project is te vinden op www.kristalpark.nl.

Kristalpark zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 opgeleverd worden.
 

Marjo van Andel
Redacteur van Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten