Open dag Muziekvereniging de Bazuin Leerdam
Open dag Muziekvereniging de Bazuin Leerdam (Foto: Nico Van Ganzewinkel)
fotoreportage

De Bazuin zet deuren open om aan muziek maken te snuffelen

  •   413 keer gelezen

LEERDAM • Bij De Bazuin in Leerdam werd dit weekend de jaarlijkse open dag gehouden zodat er gesnuffeld kon worden aan hoe muziek maken in zijn werk gaat.

Geïnteresseerden konden kennis maken met de vereniging, maar ook met diverse muziekinstrumenten. Daarnaast werden er workshops gehouden, voor slagwerk en blazers. Fotograaf Nico van Ganzewinkel ging ook langs om foto's te maken van de musici.

Music4Kids
Jongens en meiden vanaf 7 jaar kunnen gratis kennis maken met muziek. Op zaterdagochtend 19 oktober start De Bazuin weer met haar MusicKids project. Om 11:00 uur zijn belangstellenden van harte welkom in de Hoeksteen, Koningin Emmalaan 41 in Leerdam.

Tijdens het MusicKids project krijgen jongens en meiden twee maanden les van een muziekdocent. In deze twee maanden worden de basisbeginselen van het muziek maken aangeleerd. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om verschillende instrumenten uit te proberen.

Na acht weken geven de kinderen een echt concert voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. Ook krijgen ze dan een heus MusicKids-diploma.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }