Hospice Anemoon Lingesteyn krijgt deel van opbrengst SamenLoop voor Hoop

  •   716 keer gelezen

LEERDAM • Hospice Anemoon in verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam heeft een schenking van SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding gekregen. Dankzij de opbrengst van de loop werd een bedrag van 3000 euro geschonken aan het hospice.

Dit mooie bedrag wordt gebruikt voor de aanschaf van drie sta-op-stoelen.

Dit jaar mochten vier plaatselijke goede doelen een project indienen. Van deze vier projecten zijn er twee goedgekeurd door het KWF. Hospice Anemoon was hier een van. 

Sta-op-stoel
"Een sta-op-stoel is een elektrische verstelbare stoel die cliënten helpt bij het opstaan en gaan zitten in een stoel", zegt Nicole Pijnenburg, verpleegkundige in Hospice Anemoon. "De verstelbare stoel biedt een hoog zit- en ligcomfort en is daarom erg gewenst in het Hospice. We zijn het KWF en SamenLoop voor Hoop ontzettend dankbaar voor deze mooie schenking."

SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Tijdens een 24-uurs wandelestafette staan deelnemers samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren zij het leven. Naast de wandelestafette zijn er indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten die zorgen voor een onvergetelijk evenement.

Tijdens de SamenLoop voor Hoop in Leerdam hebben medewerkers van Hospice Anemoon 24 uur een stand bemand. Hier verkochten zij verschillende producten voor het KWF en gaven zij handmassages. Er is in totaal een bedrag van ruim 80.000 euro opgehaald. 

Meer informatie
Voor meer informatie over Hospice Anemoon in verpleeghuis Lingesteyn en diensten van Rivas, kijk op www.rivas.nl of bel met Rivas Zorglijn 0900-8440. 
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Leerdam per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }