Logo hetkontakt.nl/leerdam

Koffiebar viert 35-jarig jubileum en start nieuw seizoen

  •   keer gelezen

ASPEREN • Koffiebar Asperen vierde zaterdag haar 35 jarig jubileum.


Tijdens een gezellige en geslaagde middag blikte voorzitter Nico Vos met oud-bezoekers, donateurs en andere belangstellenden terug op 35 jaar koffiebar.

"We hebben in Asperen al 35 jaar een prachtige plaats voor de jongeren van Asperen en omgeving. Veel jongeren kwamen tot geloof of groeiden hier in hun relatie met God. Veel jongeren maakten hier vrienden en kregen relaties. Ze hadden hier hun plezier, ontspanning en veel gezelligheid. En wat een diepgaande en bemoedigende gesprekken zijn er geweest. En nog steeds gaat dit door. Zo is de koffiebar al 35 jaar een prachtige plaats voor ontmoeting, evangelisatie en geloofsopbouw. En dat alles zonder wangedrag of overlast. Asperen mag hier trots op zijn. En bovenal, hier past dankbaarheid aan God." 

Start seizoen
's Avonds was het de eerste avond van het seizoen. Deze avond waren ook de 12-jarigen welkom. Verschillende nieuwe jongeren, misschien wel met drempelvrees, stapten binnen en raakten enthousiast: "De volgende keer zijn we er weer!" 

Het was een gezellige avond, waarbij het jaarthema: 'Jezus zegt: Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven' met behulp van een nummer van rapper Atalaya, op een boeiende en begrijpelijke wijze is neergezet. Aansluitend is er een leuk kennismakingsspel gespeeld en een koffiebarfilm gekeken.

Vervolgens was er tijd voor tafelvoetbal, darten en andere spellen. En uiteraard, voor veel gezelligheid en onderlinge praatjes en gesprekken. 

De Koffiebar is iedere zaterdagavond geopend voor jongeren vanaf de tweede klas van het voortgezet onderwijs. Meer informatie over het programma op www.koffiebarasperen.nl.


 
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
CustomHtml_2
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier