Logo hetkontakt.nl/leerdam

Onderzoek West Betuwe naar recreatie, toerisme en vrijetijdsbesteding

  •   127 keer gelezen

WEST BETUWE • De gemeente West Betuwe onderzoekt de ervaringen op het gebied van recreatie, toerisme en vrijetijdsbesteding. Wat kan er beter, anders, meer of minder? De gemeente is benieuwd naar de mening van inwoners en bezoekers van West Betuwe. 

Wethouder Rutger van Stappershoef van Recreatie en Toerisme legt uit wat het belang is van dit onderzoek: "Dit jaar is onze nieuwe, prachtige gemeente West Betuwe van start gegaan, met een fantastisch aanbod aan landschap, historie, culturele waarde en recreatief potentieel. Daarbij wil ik als eerste de focus leggen op de bewustwording en toegang van onze omgeving voor de inwoners."

"Daarnaast tellen natuurlijk ook de bezoekers van onze gemeente mee. Dat wil ik faciliteren met een goed vrijetijdsaanbod. We zijn daarom gestart met dit onderzoek. De mening van inwoners en bezoekers is daarin waardevolle informatie. Dat brengen we in beeld met een vragenlijst."

"Hoe ervaart u het aanbod op het gebied van recreatie en toerisme? Welk cijfer geeft u dit? En wat kan er volgens u beter als het gaat om vrijetijdsbesteding? Zomaar een aantal vragen uit de enquête. De resultaten zijn erg waardevol. Mede op basis van de gegevens gaan we aan de slag met het aantrekkelijker maken van de gemeente."

Doe ook mee
Meedoen is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. De enquête is in te vullen via www.westbetuwe.nl/vragenlijst. Ook liggen er papieren exemplaren in de dorpshuizen en in het gemeentehuis in Geldermalsen.

Invullen is mogelijk tot en met zondag 13 oktober. Onder de inzendingen worden een aantal tegoedbonnen verloot voor een kanotocht voor twee personen over de Linge.
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Leerdam per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_2
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }